Kenniskring Laboratoriumtechniek op 25 november 2020

Deze mail is op 5 november 2020 naar alle lab scholen en praktijkopleiders verzonden.

thema: Samen expert op inhoud in Coronatijden

Beste << Test Voornaam >> << Test Achternaam >>, Namens Consortium Beroepsonderwijs nodigen wij alle docenten, (team)managers en praktijkopleiders (bedrijfsleven) uit die betrokken zijn bij het laboratoriumtechniek onderwijs.  Vorige week luidde de MBO Raad de noodklok over de staat van het middelbaar beroepsonderwijs: Er kan te weinig praktijkles worden gegeven, de kwaliteit van online les is op de lange duur niet toereikend en er is groot gebrek aan stageplekken. Op woensdag 25 november 2020 van 15.00 - 17.00 uur willen wij tijdens een interactief programma met elkaar ervaringen uitwisselen over hoe je in Coronatijden inhoud kunt geven aan:

  1. Online Lessen; didactiek, wat kunnen wij met elkaar delen, wat werkt en wat niet, hoe ga je in je les om met beperkte tijd voor praktijk.

  2. Het organiseren van je onderwijs (stage, theorie, praktijklessen).

  3. Eigen inbreng :____________________


AANMELDEN

Geef jezelf op en laat ons weten over welk onderwerp jij graag in gesprek wilt gaan met je collega’s uit het land. Wordt jullie eigen inbreng ook door anderen aangedragen, dan zetten we dit punt uiteraard op de agenda. Zo niet, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak om hierover alsnog in gesprek te gaan.


Deze bijeenkomst vindt plaats via Google-meet. Zodra je bent aangemeld ontvang je hiervoor een inlogcode. Graag tot 25 november! Met vriendelijke groet,

Chantal Jansen-Vlooswijk

Ontwikkelteamleider Laboratoriumtechniek en consulent

06-23328629

cjansen@consortiumbo.nl

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven