Landelijke Onderwijsdag Techniek op 18, 19 en 20 mei 2020

LANDELIJKE ONDERWIJSDAG TECHNIEK 2020 - ALTERNATIEF PROGRAMMA

Offline wordt online  Helaas hebben wij besloten dat onze Landelijke Onderwijsdag Techniek op 4 juni aanstaande, vanwege het Coronavirus, niet in de huidige vorm kan doorgaan.

We zullen dit jaar een alternatief online programma aanbieden en volgend jaar weer een Landelijke Onderwijsdag Techniek organiseren.         


Programma We bieden ons programma aan via webinars. U kiest zelf aan welke webinars u wilt deelnemen. Per onderdeel is er een korte teaser. Interessant? Blijf dan ‘hangen’ en neem deel aan de webinar, het vragenuurtje of ga in gesprek met een leverancier (Vriend van (v)mbo Techniek). Deelname is gratis.


De webinars verspreiden we over een paar ochtenden. U hoeft ook niet de hele ochtend achter uw scherm te zitten. U bepaalt zelf wat voor u interessant is!

  • Maandag 18 mei 2020 zal in het teken staan van Sterk Techniekonderwijs

  • Dinsdag 19 mei 2020 wordt u geinformeerd en kunt u in gesprek gaan met de Vrienden van (v)mbo Techniek (bedrijven) over de nieuwste ontwikkelingen.

  • Woensdag 20 mei 2020 komen de onderwijsontwikkelingen aan de orde.

Benieuwd naar onze programmering? Houd de website www.landelijkeonderwijsdagtechniek.nl in de gaten. Hierop vindt u het laatste nieuws.


Een hartelijke groet, 

Team Techniek Consortium Beroepsonderwijs/Platform vmbo Techniek

12 keer bekeken0 reacties