Terugkoppeling Klankbordbijeenkomst doorlopende leerlijn Media & Vormgeving op 13 januari 2021

Deze mail is op 26 januari 2021 naar alle deelnemers van de klankbordbijeenkomst verzonden.

Beste deelnemer, Wij kijken terug op een inspirerende Klankbordbijeenkomst over de doorlopende leerlijn Media & Vormgeving op woensdag 13 januari 2021. Er was een mooie opkomst en er werd veel informatie gedeeld. Zoals een docent afsluitend zei: “Dit is een mooie aanzet om op door te denken.”


In het begin heeft Moniek Rieter, voorzitter van Platform vmbo MVI (media, vormgeving en ICT), toegelicht wat er vanuit hun Platform voor het vmbo beschikbaar is en wat het standpunt van het platform MVI is.


We hebben ook gehoord dat er al veel waardevolle samenwerkingen zijn en ook al mooie doorlopende leerlijnen bestaan voor de vakscholen.


Vanuit het Consortium Beroepsonderwijs zijn we op dit moment voor Creatieve Industrie vooral gericht op de mbo examens. De context van de Creatieve Industrie is toegelicht en er blijken toch wel wat restricties te zijn, waarbij wij ons vooralsnog zullen blijven richten op het mbo.


Dit wil niet zeggen dat we geen oog hebben voor de doorstroommogelijkheden bij het vmbo. We blijven de mogelijkheden verkennen voor het maken van ontwikkelgericht materiaal.


Daarom zullen we met betrekking tot de creatieve mindset nog in overleg gaan met het Platform D&P (Dienstverlening&Producten).


Wilt u meer weten over onze examens of wellicht een demo-account hiervoor willen ontvangen? Neem dan contact op met Tess van Dongen, ontwikkelteamleider Creatieve Industrie / Media & Vormgeving mbo.


Een hartelijke groet,


Harald Leeuwis

Manager Techniek

tel. 06 51 69 06 99

hleeuwis@consortiumbo.nl


Tess van Dongen

Ontwikkelteamleider Creatieve Industrie / Media & Vormgeving

tel. 06 27 09 69 09

tvandongen@consortiumbo.nl


13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven