"Vanuit het MT" - 31-08-2020

Beste collega’s,


Op verzoek van het MT stuur ik jullie onderstaand bericht.


Beste collega’s,


Zo langzamerhand zien we iedereen weer opstarten na een zomerperiode van vakantie en ontspanning. We hopen dat jullie allen voldoende zijn uitgerust om weer met een optimaal gemoed en veel passie aan het werk te gaan!

Deze week zijn we als MT ook weer enthousiast begonnen. Met elkaar hebben we onder meer teruggekeken op de afgelopen periode. We zijn trots op jullie volledige inzet tijdens de bizarre tijd van de Coronacrisis. Er is veel bereikt, ondanks alle beperkingen die er waren. Onze dank en waardering hiervoor!

Helaas moeten we ook constateren dat we in omzet achterblijven op datgene wat we hebben begroot. Met elkaar zullen we manieren moeten vinden om deze achterstand weer in te lopen zodat we onze plannen voor dit schooljaar ook daadwerkelijk waar kunnen maken.


Corona maatregelen

We hadden zo gehoopt dat we elkaar na de vakantie weer op een normale wijze persoonlijk zouden kunnen ontmoeten, maar helaas het is nog niet zover.


Dit betekent dat we ook na 1 september met een aantal maatregelen rekening moeten houden;


 • We blijven de richtlijnen van het RIVM volgen.

 • We werken thuis waar mogelijk.

 • Indien je op kantoor wilt werken dan is dat zeker mogelijk maar altijd in overleg met je leidinggevende. Indien je met meerdere personen op kantoor bijeen wilt komen dan is dat voor kleine groepen mogelijk (maximaal 10 personen), ook hier altijd in overleg met je leidinggevende.

 • Voor de stafdiensten Digitalisering, Financiën, HRM en het Secretariaat geldt dat we ervoor zorgen dat er iedere werkdag minimaal één persoon op kantoor aanwezig is. In overleg met de leidinggevende wordt de gewenste bezetting vastgesteld.

 • Als je op kantoor werkt:

 • houd je de gewenste afstand,

 • reinig je je handen met regelmaat,

 • zorg je voor een goede ventilatie door ramen open te zetten

 • maak je gebruik van je lunch in de ruimte waarin je werkt en niet in ons keukentje,

 • op de gangen en de toiletten zorg je voor voldoende afstand.

 • Je komt niet naar kantoor als je verschijnselen hebt zoals hoesten, koorts etc.


We realiseren ons dat dit misschien allemaal wat streng geformuleerd is maar we worden jammer genoeg geconfronteerd met een serieus probleem.


Google Agenda

Gebleken is dat de berichtgeving m.b.t. het gebruik van de Google Agenda verwarring geeft. Het jaarrooster is nog niet volledig opgenomen in de Google Agenda, en er zijn collega’s die daar wel van zijn uitgegaan. Het secretariaat werkt hier hard aan, maar het is nog niet volledig ingevuld. We houden je op de hoogte van de vorderingen in de overstap naar Google Suite.


Personeelsvergadering

De geplande personeelsvergadering van 08-09-2020 zal online doorgaan, maar dan van 10.00-11.30 uur. Vandaag ontvangen de medewerkers met een dienstverband hiervoor de agenda. Ook hier geldt natuurlijk dat we liever de persoonlijke verbinding met elkaar hadden willen maken, maar we zijn met té veel mensen om de 1,5 meter in één ruimte te kunnen garanderen.


We wensen jullie alvast een goede start toe van je werkzaamheden! Voor vragen en/of opmerkingen kun je uiteraard altijd terecht bij één van ons. Voor nu, blijf vooral gezond!


Met een hartelijke groet,

mede namens Irma en Harald,

Michel


9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven