Webinar Digitaal beoordelen 6 april 2020 -  Webinar Kahoot 8 april 2020 - FAQ meldpunt examinering

Deze mail is verzonden op 3 april 2020 naar alle mbo scholen

Geachte relatie, Wij willen u hierbij attenderen op webinars die komende week plaatsvinden. Daarnaast staat er een FAQ online vanuit ons meldpunt examinering. MELDPUNT EXAMINERING Doordat studenten op verschillende plaatsen niet in de beroepspraktijk kunnen werken en/of naar school kunnen komen, ontstaan er nieuwe vragen omtrent de examinering, met name voor de studenten in hun laatste opleidingsjaar.

Heeft u, in verband met de situatie rondom het Coronavirus, acute vragen met betrekking tot examinering? Vanaf nu kunt u mailen naar examinering@consortiumbo.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.


Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld in een FAQ. Deze kunt u hier vinden.


WEBINAR DIGITAAL BEOORDELEN OP 6 APRIL 2020

Op maandag 6 april 2020 om 14.00 uur staat er een webinar gepland over digitaal beoordelen.


Het Consortium Beroepsonderwijs heeft binnen de Digibib de mogelijkheid om de examens ook digitaal te kunnen afnemen. Dit geldt voor de examens van de Creatieve Industrie, Middenkaderfunctionaris Bouw en Infra en voor de opleiding tot Analist.


Deze mogelijkheid is voor gebruikers van de Digibib kosteloos. Wij laten u tijdens de webinar graag de mogelijkheden zien. Wilt u aansluiten? Dan kunt u zich via deze link aanmelden.


WEBINAR KAHOOT INZETTEN ALS AFSTANDSONDERWIJS OP 8 APRIL 2020

Op woensdag 8 april 2020 om 14.00 uur staat er een webinar gepland over het inzetten van Kahoot bij het afstandsonderwijs. Wij nemen u graag mee in de mogelijkheden en zijn benieuwd naar uw ervaringen.


Wilt u aansluiten? Dan kunt u zich via deze link aanmelden.


ONLINE VRAGENUURTJE EN WEBINARS

Wij verzorgen wekelijks een online vragenuurtje, waar u met al uw vragen terecht kunt. Hou de website https://www.itsdigibib.nl/ in de gaten!

Naast het verzorgen van digitale overlegruimtes bieden wij continue ondersteuning aan in de vorm van webinars. Nieuwe en opgenomen webinars zijn te vinden op onze website: https://www.itsdigibib.nl/


ONLINE NETWERKBIJEENKOMSTEN Onderstaande netwerkbijeenkomsten staan gepland. Wilt u aansluiten of meer informatie? Kijk op onze website.


De online netwerkbijeenkomsten voor de Creatieve industrie en Laboratoriumtechniek volgen.


Online netwerkbijeenkomst Bouw en Infra op 15 april 2020 van 13.30 - 14.30 uur Tijdens deze netwerkbijeenkomst komt o.a. aan de orde:

  • digitaal examineren

  • examens

  • ontwikkelgericht materiaal

  • en natuurlijk alle andere vragen


Online netwerkbijeenkomst Middenkader Engineering op 22 april 2020 van 13.30 - 14.30 uur Tijdens deze netwerkbijeenkomst komt o.a. aan de orde:

  • projectwijzers waarin BIM principes zijn verwerkt

  • smart technology

  • beantwoording overige vragen22 keer bekeken0 reacties