Webinar: Examengesprek: Hoe zit het ook alweer? op 9 april 2020 om 13.00 uur

Deze mail is op 7 april 2020 verzonden naar alle aangesloten mbo scholen

In deze bijzondere tijd ontvangt u veel mails van ons. We proberen dit uiteraard te beperken en willen tegelijkertijd u ook op de hoogte houden van de initiatieven die wij nemen. Daarom maken wij u graag attent op het volgende aanbod:


WEBINAR: "EXAMENGESPREK: HOE ZIT HET OOK ALWEER?" Op donderdag 9 april a.s. om 13.00 uur kunt u een webinar volgen over het voeren van een examengesprek. De webinar wordt verzorgd door trainers van Stichting Consortium Beroepsonderwijs. De webinar is bedoeld voor mensen die ervaring hebben met het voeren van examengesprekken en hun kennis daarover willen opfrissen. In de webinar worden highlights besproken bij de fase van:

  • voorbereiding op het examengesprek

  • afname van het examengesprek

  • het beoordelen van de kandidaat en de onderbouwing daarvan

Tevens krijgt u tips die u kunnen helpen wanneer u het examengesprek online gaat voeren. Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier. Voor de agenda van onze webinars of het bijwonen ervan kunt u hier klikken. Graag attenderen wij u ook nog op:

  1. onze webpagina Examineren binnen het coronatijdperk

  2. dat in de loop van deze week er een pagina online komt met ‘Hulpmiddelen afnemen en beoordelen’. U treft hier bijvoorbeeld verschillende downloads die ondersteunend kunnen zijn bij het afnemen en beoordelen van examens

19 keer bekeken0 reacties