Webinar FutureMindz - Consortium Beroepsonderwijs op 8 december 2020

Tussen 10 en 12 november 2020 is/wordt deze mail naar de vmbo en Techniek en Procesindustriescholen verzonden.

Op dinsdag 8 december a.s. van 15.30u - 16.30u zal Futuremindz een webinar verzorgen over Drone Cup Finals. Deze webinar van FutureMindz is voor iedereen die geïnteresseerd is om aan de slag te gaan met inspirerende techniek, 21eeuwse vaardigheden en gamification.


Wil je meer weten over de gaafste techniekcompetitie voor leerlingen van 11 tot en met 18 jaar? Waarbij leerlingen met het internationaal erkende design thinking proces aan de slag gaan met obstakels bouwen of eigen drone bouwen?

Waarbij je als docent zelf kan aangegeven welke vakskills geborgd worden? 

Waarbij je afsluit met een spectaculaire drone-race in je eigen aula en waarbij de beste drone-piloten, obstakelbouwers en/of drone-bouwers door mogen naar de internationale finaledag in Tilburg?


Schrijf je dan in voor ons webinar op 8 december a.s. en laat je meenemen in de wereld van drones, design thinking en motiverende technieklessen. Deelname is gratis.


AANMELDEN


De webinar wordt verzorgd door: Danielle Petit en Jordy van Loon (Eigenaars) van FutureMindz en Nirene van Brussel (Consulent Beroepsonderwijs en contactpersoon Vrienden van (v)mbo Techniek) Consortium Beroepsonderwijs / Platform vmbo Techniek

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nirene van Brussel.


Hopelijk tot 8 december!


Met vriendelijke groet,

Harald Leeuwis


Manager Techniek

E-mail: hleeuwis@consortiumbo.nl5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven