Webinar Kahoot 8 april 2020 - Reminder tijdelijk gratis producten

Bijgewerkt: 7 apr 2020

Deze mail is op 6 april 2020 verzonden naar alle (v)mbo scholen

Geachte relatie,


Wij willen u hierbij attenderen op de webinar van deze week over Kahoot en over de tijdelijk gratis toegang tot onze producten!WEBINAR KAHOOT INZETTEN ALS AFSTANDSONDERWIJS OP 8 APRIL 2020


Op woensdag 8 april 2020 om 14.00 uur staat er een webinar gepland over het inzetten van Kahoot bij het afstandsonderwijs. Wij nemen u graag mee in de mogelijkheden en zijn benieuwd naar uw ervaringen.


Wilt u aansluiten? Dan kunt u zich via deze link aanmelden.
ONLINE VRAGENUURTJE EN WEBINARS

Wij verzorgen regelmatig een online vragenuurtje, waar u met al uw vragen terecht kunt. Hou de website https://www.itsdigibib.nl/ in de gaten!


Naast het verzorgen van digitale overlegruimtes bieden wij continue ondersteuning aan in de vorm van webinars. Nieuwe en opgenomen webinars zijn te vinden op onze website: https://www.itsdigibib.nl/.


REMINDER: GRATIS TOEGANG PRODUCTEN VOOR AFSTANDSONDERWIJS TECHNIEK Platform vmbo Techniek / Stichting Consortium Beroepsonderwijs ondersteunt alle opleidingen bij de vormgeving van afstandsonderwijs, door, in ieder geval tot 1 mei 2020, de online beschikbare onderwijsproducten gratis aan te bieden. Het gaat om:

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw Consulent Beroepsonderwijs.


Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier.


Voor vragen over de aanmelding kunt u contact opnemen met Hans Winsemius via: 06-20494853.

16 keer bekeken0 reacties